Bedbodems

Spiraalbodems

Misschien wel de meest bekende bedbodem. Een netwerk van individueel in elkaar gedraaide spiralen, die in een stalen frame gespannen zijn. Het meest voorkomend is de dwars gespannen spiraal. Er ontstaat een lengte en breedte werking. Door de open structuur geniet deze bodem optimale ventilatie waardoor vooral de warme slapers genieten van een koele nachtrust.

Lattenbodems

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een lattenbodem. Naast de vlakke uitvoering zijn ook meerdere verstelbaarheden mogelijk voor televisie kijken, lezen of gewoon lekker comfortabel liggen.

Boxspringbodems

Het boxspringbed is veelal gekend van de hotels.

De boxspring kenmerkt zich door springveren die over de lengte en breedte in het bed zijn geplaatst. Het bed heeft een ‘hogere veerweg’ en veert over het totale oppervlak mee. Zo wordt het matras heel flexibel ondersteund door deze goed ventilerende boxspring. Een vrijstaande boxspring kunt u laten bekleden met stof naar keuze. Helemaal in harmonie met uw eigen interieur.

 

Daarnaast vindt u ook bij ons het Scandinavisch slapen: een topmatras bovenop uw boxspring. Dit slaapsysteem kenmerkt zich door een hoog comfortniveau en uitstekende ergonomische kwaliteiten. Maak hier kennis met onze Pullman boxsprings.